Saturday, November 17, 2007

Kangoeroe

















Hallo allemaal,
Momenteel zijn wij begonnen met surfen. Doordat het Great Barrier reef voor de kust lag waren er tot nu toe nog geen goede golven, we zijn nu in de buurt van Brisbane en hier is surfen een dagelijkse kost. Zoals jullie begrijpen konden wij niet achterblijven en hebben wij ook 2 planken aangeschaft. Wij hebben hier in de town of 1770 onze eerste grote kangoeroes gezien. Ook een aantal hele onbeschrijvelijk rare, (mooie) insecten. Waaronder ook zandvlooien waardoor wij ongezien helemaal lek worden geprikt.
Ons busje heeft de eerste onderhoudsbeurt gekregen, gelukkig zitten hier zoveel automonteurs als snackbars in Holland. Zoals de nederlandse uitdrukking zegt: beter voorkomebn dan genezen. Ook hebben wij het interieur van ons busje moeten aanpassen aan de surfplanken. Maar voor de rest begint het behoorlijk te wennen ons nieuwe huisje en beginnen wij er redelijk gehecht aan te raken.
Wij hebben niet de Whitsundays Islands bezocht, maar we zijn naar Great Keppel eiland gegaan. Allereerst leek dan een tegenvaller maar na een kleine wandeling kwamen wij op de afgelegen prachtige witte stranden. Waar wij de middag slechts met zijn 2en hebben moeten doorbrengen, het echte Robinson gevoel. Een Canadese familie die wij tot 3 keer toe weer tegenkwamen waren wel naar de Whitsundays Islands gegaan maar door storm was de hele boot aan het overgeven.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home